Liiiiiin

Min väska som jag virkade av lingarnet från M&K blev jag nog faktiskt sådär nöjd med (som det mesta annat jag gör ^^). Men det var första gången jag jobbade med ett rent lingarn och jag gillade det väldigt mycket faktiskt. Så mycket att jag nu håller på med en sjal i samma garn och samma färg :)

Det ser ut att vara en väldigt skillnad på färgen här, men det är snarare ljuset och min mobilkamera som ställer till det lite :P
Nu är ju jag sån där att jag vill ha stora sjalar... och det i kombination med att jag behöver spara in på pengar blir en väldigt tråkig kombination :( Jag har väl ett halvt nystan kvar eller så nu och efter det lär sjalen bli liggandes ofärdig i några månader tyvärr. Att vara student är inte så roligt när man kommer till övergången mellan csn och sommarjobb.

Meeen det struntar jag i att tänka på så mycket nu :)
Det är snart helg och det kommer vara en lång och fin helg med trevligt sällskap! Man kan ju hoppas på lite fint väder också så man kan vara ute lite. På lördag så får man nog dock hålla sig hemma då det är den årliga cruisingen. Inte så uppskattat när man har hund och bor mitt i "stan" kan jag säga. Men med trevligt sällskap så fungerar det mesta... även brist på garn :P
Andra positiva besked idag är att jag har fått mig en praktikplats till höstens VFU :) Det blir att gå som enhetschef och inte behöver jag pendla heller. Det är helt enkelt hur bra som helst :)

Tillbaka till verkligheten

Då är B-uppsatsen äntligen färdig och man kan andas ut igen. Det känns som att hela verkligheten har stått på "hold" i flera veckor nu. Men äntligen så är det klart!

Tänkte försöka få fart på bloggandet nu och börja så smått med ett inlägg om det senaste samt det pågående garnprojektet. För visst har jag haft tid att hålla på med sådan trots B-uppsatsen, någon form av nedvarvning måste man ju ha ;P

Garn garn garn

Ljuset är fortsatt närvarande och det känns bättre och bättre med undantag för lite hormonella humörsbakslag ibland :P
Processen med vår b-uppsats, som inte får heta b-uppsats utan ska heta "liten uppsats", fortsätter. Det går nog med små försiktiga steg framåt såhär till en början. Men snart hoppas jag på att det ska börja rusa fram, det skulle vara skönt med lite flyt. Det underlättar även för den där jobbiga prestations-stressen som gärna uppkommer hos mig. Men så länge det går framåt så är det bara bra! :)

Min rosa kofta har äntligen tagit full form och blivit klar. Väldigt mysig och lagom varm blev den :) Lite sådär som en fleecetröja eller så, halvt om halvt jacka och halvt om halvt tröja. Perfekt såhär på våren :)Det återkommande problemet med en mobilkamera, men det är i alla fall en bild :)Det känns faktiskt väldigt skönt att ha stickat en tröja som jag faktiskt blev nöjd med hur den sitter och känns när den väl blev klar :) Det är ju alltid ett dilemma det där, det är ju inte förrän den är klar som man märker hur man egentligen hade velat ha den eller så och då brukar jag faktiskt vara för lat för att göra om det ^^
Lite har jag dock ändrat på den här koftan. I mönstret så var den midjekort men det visste jag att jag inte skullr trivas i så jag la till lite extra på längden och det blev hur bra som helst :)

Nästa projekt var tänkt att det skulle bli en till kofta innan det är dags att börja på lite mer svala sommarstickningar, men planerna blev ändrade. På garnbutiken blev det lite bök med att hitta bra garn till den kofta jag funderade på att göra så istället kom jag hem med lite lingarn :)Inte heller här gör kameran färgen rättvis, garnet är inte riktigt så mörkt och inte riktigt så lila utan lite mer åt det rosa hållet. Tror dock att det kommer bli ett jättefint resultat av detta och vad det blir tänker jag inte berätta än :)

Vår och glädje

Jag har kommit in i en ny tid, en ljusare tid. Eller snarare en väldigt ljus tid präglad utav sol både ute och inne. Jag tror det här kommer bli bra, jag vet att det här kommer bli väldigt bra. Jag tror jag har sett min framtid och är med glädjefyllda, något osäkra och försiktiga steg på väg in i den. Det gäller att inte förstöra. Jag tvivlar dock på att det här är förstörbart och på att det här ljuset skulle försvinna. Det verkar onekligen vara här för att stanna :)

Regnbågsbarnet

Funderingar, te, livet, kärleken, kroppsmodifieringar och en himla massa garn

RSS 2.0