Ett nytt försök

Det var kanske inte världens smartaste idé att börja blogga när jag har haft hur mycket läsning som helst att få undan på kort tid. Det är tufft att plugga ibland, men man ska inte klaga alltför mycket. Trots de tuffa perioderna är det väldigt skönt att kunna lägga upp sina dagar mer eller mindre hur man vill. Dock så är ju inte ekonomin den bästa och en vecka som denna när man läst och läst och läst från morgon till kväll hela arbetsveckan så känns det rätt tufft att inte kunna vara ledig i helgen. Istället får man snällt gå upp klockan sex och gå till jobbet där man spenderar hela dagen bland skinkor och korvar. Livet i charkdisken. Gillar mitt extrajobb väldigt mycket men är också väldigt tacksam att jag inte jobbar där jämt, för i längden är det ingenting för mig.

Jag har även fått lite stickning gjord faktiskt! På kvällskvisten när hjärnan är helt utömd och ihopskrumpnad efter en dags avancerad läsning så känns det väldigt skönt att få slappna av lite med garn och ett par stickor.
Det har varit ganska dåligt med större projekt till mig själv, det har mest blivit till andra på sista tiden. Så nu har jag fixat mönster till två koftor som jag ska göra. Tyvärr så hade de på systrarna (garnbutiken) inte garn hemma till den minsta, enklaste av dem som jag hade tänkt börja med, i rosa garn så klart, så den får vänta lite.
Nu blir det istället brunt brunt brunt med lite rosa inslag. Ja, jag älskar rosa och rosa i kombination med brunt kommer ju dessutom bli hur snyggt som helst!
Så mjuk och härligt chokladbrun i bomull/akrylDagens arbetsskörd

Nu blir det till att mysa ner sig i soffan framför tv:n en stund innan det blir sängen. Upp tidigt i morgon och man vill ju inte riskera att vara ett grinigt litet monster på jobbet som fräser åt alla kunder ;)
För övrigt så laddar jag redan inför nästa helg. Är peppad till tusen och har längtat ganska mycket till det som händer då. Mer om det en annan dag.

Nu börjar vi

Det var ett tag sedan jag hade en blogg nu, det måste nog vara ett par år sedan faktiskt. Har funderat länge på att sätta igång igen och på att sätta igång mer på allvar. Mindre om mig själv rent privat (en dagbok har jag redan och uppskattar inte att andra läser vad som står i den) och mer om mitt största intresse: garn och stickning. Självfallet lär det nog dyka upp en del om kroppsmodifieringar också.

Sidan lär vara under uppbyggnad ett tag och det blir ett litet projekt att starta upp här. Utan kamera eller någon vidare bloggdesign så blir det som det blir till en början, men så är det ju med allting. Livet är som det är och blir som det blir.

Så nu kör vi!

Regnbågsbarnet

Funderingar, te, livet, kärleken, kroppsmodifieringar och en himla massa garn

RSS 2.0