Lugn lördag

Njuter lite av en helt ledig helg samtidigt som jag funderar på vart det fina vädret har försvunnit. Jag tyckte visserligen att det var alldeles för varmt för att vara maj ett tag. Men det behövde ju inte bli hur kallt som helst för det. Regnet är dock väldigt välbehövligt men temperaturen hade kunnat vara en annan i min smak. Och DÄR känner jag mig som en klagande "normal-svensk", där allt ska vara lagom och ingenting är någonsin riktigt så lagom som man vill ha det. Alltid finns det något att klaga på sägs det ju ;P

Även om jag har en väldigt lugn helg så har Freja desto mer att göra. Vi blev lite hundvakt här hemma så Freja måste hela tiden hålla koll på de två små hundarna. Det blir lite ovant att tänka på Freja som en större hund när hon oftast brukar vara mini-hunden bland andra hundar. Lägligt nog så införskaffades det en hundbur lagom till helgen. Lägligt på alla sätt och vis faktiskt. Freja får sällskap i buren så hon vänjer sig medan de andra två hundarna får sin avgränsade plats med lugn och ro. Och en annan får också lite lugn och ro, det går inte bara ha hopp och lek och springmaraton i lägenheten hela dagarna :)

Ännu ett återupplivningsförsök

Här händer det inte mycket... Som student är man fattig ett par månader nu innan man får första sommarlönen så några garnköp har det inte blivit på mycket länge. Linsjalen ligger och bara skriker på mig... detta skrik inklusive garnkliet i fingrarna försöker jag diskret ignorera och låtsas som att jag inte alls vill sticka något överhuvudtaget.

MEN till det positiva; jag har nu officellt något form av sommarlov från skolan! :) Kan dock inte riktigt säga att jag är ledig eftersom jag jobbar. Nu har jag visserligen ett par veckor som är nästan helt lediga innan det är dags att gå på sommarviket. Men tacka gudarna för att man har ett jobb, för bortsett från den ekonomiska biten så skulle jag ju bli helt tokig av att bara gå hemma i två månader. Jag känner redan nu, bara några timmar efter att jag lämnat in den sista tentan, att jag är helt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Vad gör man egentligen när man är ledig?!

Regnbågsbarnet

Funderingar, te, livet, kärleken, kroppsmodifieringar och en himla massa garn

RSS 2.0